Jihlavské ANO posiluje

Ve čtvrtek 14. 3. 2019 se konal v Dělnickém domě sněm jihlavské oblastní organizace hnutí ANO.

Na programu sněmu byla volba nového vedení oblastní organizace a schválení nových členů jihlavského hnutí ANO.  

Na sněmu byl předsedou oblastní organizace ANO 2011 Jihlava zvolen lékař a jihlavský zastupitel Zdeněk Faltus, který bude na této pozici pokračovat již druhé funkční období. Jeho prvním místopředsedou byl zvolen lídr jihlavské kandidátky a bývalý náměstek primátora Radek Popelka.

Dalším místopředsedou oblastní organizace se stal krajský a jihlavský zastupitel Jiří Pokorný, který na této pozici nahradí bývalého radního a současného jihlavského zastupitele Rostislava Habána, kterému skončil mandát. „Z důvodu velké pracovní vytíženosti jsem se rozhodl již na tuto funkci nekandidovat a po 5 letech působení ve vedení jihlavského hnutí ANO odcházím do zaslouženého politického důchodu,“ s humorem komentuje své rozhodnutí Rostislav Habán.

Na programu sněmu také bylo schválení členství sympatizantům hnutí, kteří mají zájem o politický a společenský život v Jihlavě. Jihlavské ANO tak posiluje a pokračuje v prosazování svých cílů, kterými jsou dobře fungující, stabilní a prosperující společnost, ve které politická reprezentace pracuje ve prospěch občanů.

17. 3. 2019